KAMERÁS CSATORNAVIZSGÁLAT

Kamerás csatornavizsgálat

Csőkamerázás – Kamerás csatornavizsgálat csatorna-szennyvíz rendszerben

kamerás csatornavizsgálat

Kamerás csatornavizsgálat a csatornarendszerben.

Csatorna kamerás ellenőrzése

Gyakran hív duguláselhárítót, de hosszú távon nem oldódik meg a problémája?

Az ok hátterében – a legtöbb esetben a csatorna repedése, törött csatornaszakasz, gyökérnövekedés, rossz csatornalejtés vagy nem megfelelő kivitelezés okozza.

A kamerás csatornavizsgálatot csak a dugulás megszüntetése után lehet elvégezni, csak így kaphatunk tiszta és pontos képet a csőtörésről – a dugulás okairól.

Kerülje el a felesleges bontásokat kamerás csatornavizsgálattal!

Csatorna kamerás vizsgálat

Visszatérőt dugulások a vízelvezető rendszerben? Az építési hibák okozta dugulások megnehezítik az életét, vagy csak szeretné feltérképezni ingatlanán a csatornarendszer állapotát, pontos elhelyezkedését?

Helyi vízvezeték-szerelőink a hét minden napján professzionális gépekkel, valamint gyors szereléssel és tiszta munkával állnak rendelkezésére.

A kamerás csatornavizsgálatkor a meghibásodást videó és kép formátumban is dokumentáljuk, melynek segítségével az ügyfél igazolni tudja a kárt a biztosító felé.

A csatorna kamerával történő vizsgálatakor észlelt hibák, mint például a csatornaszakasz rossz lejtése vagy benőtt gyökér, vagy cső dugulása, csatorna deformációja, csőtörés, eltömődéssel (vízkő) nem eltávolítható régi szerkezet. Akár belül, akár kívül.

Szakértőink tippeket és trükköket is adnak ügyfeleiknek a csatornaszakasz élettartamának meghosszabbítására, így minél később kell újra duguláselhárítást és kamerás csatornavizsgálatot végezni.

Csatorna kamerázás Budapest és pest megyében.

A munka megkezdése előtt csapatunk vízvezeték-szerelője egy kamerás csatornavizsgálattal meghatározza pontosan a problémát, ezzel maximalizálva a hatékonyságot. Mivel Budapesten és környékén teljes körű vízszerelési szolgáltatást kínálunk, mindent meg tudunk oldani, amit egy kamerás csatornavizsgálat feltár. Sürgősségi szolgáltatásokat is kínálunk.

Vízvezeték szerelő kolegáink korszerű csatornakamerákkal végeznek kamerás csatornavizsgálatokat Budapesten és környékén.
A kamerás vizsgálattal tiszta képet kaphat arról, hogy mi történik a csatorna belsejében. Tapasztalt csapatunk kamerás csatornavizsgálat szolgáltatást kínál, amely gyorsan diagnosztizálja a lassú vagy teljesen eldugult lefolyó okát.

Csatornakamerázás – Miért válasszon minket?

  • Pontos megérkezés.
  • Lelkiismeretes, precíz munkavégzés.
  • Telefonon előre leegyeztetett fix árak.
  • Több ezer elégedett ügyfél.
  • Nincs kiszállási díj, rejtett költség!
  • Munkáinkra garanciát vállalunk!

Kamerás csatornavizsgálat Budapesten, és Pest megye és környékén , csőkamerás vizsgálat , duguláselhárítás

Csatorna kamerázás Budapest kerületeiben

Csatorna kamerázás pest megye településein

Kamerás csatornavizsgálat Budapesten, és Pest megye és környékén , csőkamerás vizsgálat , duguláselhárítás

Csatornakamerázás Pest megye településein

Kamerás csatornavizsgálat Budapesten, és Pest megye és környékén , csőkamerás vizsgálat , duguláselhárítás

Csatornakamerázás története

Ha belegondolunk, valóban elképesztő, hogy a vízvezeték-technika mennyit fejlődött az elmúlt öt évtizedben nagyjából. Évszázadokkal ezelőtt arra az esetre, ha egy otthon vagy vállalkozás tulajdonosának eldugult vagy elromlott a csatornalefolyója, kevés olyan megoldás volt a javítására, amely nem volt időigényes és potenciálisan drága. Abban az időben az egyetlen megoldás az volt, hogy személyesen kiásták a csövet, hogy megtudják, mi történt a probléma helyén, majd személyesen megjavították vagy feloldották az eltömődést. A legtöbb esetben az eltömődött vagy elakadt lefolyó magyarázata teljes rejtély volt, amíg nem ragad egy lapátot, és el nem kezdi az ásást.

 
Mára azonban minden jelentősen megváltozott.

A jobb technológiának, mint például a száloptikának és a zárt áramkörű csatorna kameráknak köszönhetően a vízvezeték-szerelő most egy lefolyó-videó-ellenőrző és helymeghatározó csatorna kamerát használhat, hogy ásás nélkül is pontosan lássa, mi történik a csatorna csövekben. Az eldugult csatornavezetékben egy rugalmas, vízálló leeresztő csatorna kameravezeték kezelésével nagy felbontású képernyőn láthatják, mi a probléma, és még azt is meg tudják határozni, hogy hol van. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebb időt, erőfeszítést és kevesebb pénzt igényel a megoldása.

Kamerás csatornavizsgálat Budapesten, és Pest megye és környékén , csőkamerás vizsgálat , duguláselhárítás

A csatornakamerák nem tartoznak minden vízvezeték-szerelő cég eszköztárához, mivel viszonylag drága felszerelésről van szó.

Ha úgy dönt, hogy nem ugyanazt a céget céget bízza meg a probléma kijavítására, akkor feltétlenül kérjen másolatot a csatorna kamerával rögzített felvételekről. Ezzel a módszerrel biztosíthatja, hogy valószínűleg nem kell további kameraköltséget fizetnie annak a cégnek, aki a lefolyót javítja. Ha egy cég nem engedi meg a megrendelőnek, hogy a csatorna kamera videofelvételéről másolatot tartsanak vagy vásároljanak, akkor tanácsos máshol keresni.

Ha pontosan tudjuk, mi okozza a dugulást vagy egyéb lefolyó problémákat, időt és pénzt takaríthat meg.

Hogy működik a kamerás csatornavizsgálat – csatorna kamerázás?

A csatorna kamerás vizsgálat viszonylag egyszerűnek tűnik. Az adott cső átmérőjének megfelelő kamerafejet kell választanunk. A csatorna csövébe egy speciálisan kialakított vízálló kamerafejet tolunk be egy erősített berudalókábellel.

Ezután a csatorna szakaszon a csőkamera fejének előretolásával feltérképezzük a csatorna állapotát, megkeressük a hibás szakaszt. A kamerás csatornavizsgálatot nagy felbontású képernyőn követhetjük végig, amit kép és videó formájában rögzítünk.

A csőkamerával készített felvételek áttekintése után, felderítjük a probléma gyökerét és megoldást javaslunk a csőszakasz javítására.

Kamerás csatornavizsgálat Budapesten, és Pest megye és környékén , csőkamerás vizsgálat , duguláselhárítás

Tartalomjegyzék