KAMERÁS CSATORNAVIZSGÁLAT

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében gyors kiszállással –  Garanciával!

Dugulása van? Forduljon hozzánk bizalommal és lépjen kapcsolatba velünk!

duguláselhárítás

Duguláselhárítás Budapest és Pest-megyében.

Az duguláselhárítás megszüntetése előtt ezt meg kell beszélnünk.
Megkérdezzük, hogy milyen épületben lakik, mert egy lakásban teljesen más módszerek és gépek szükségesek a dugulás megszüntetéséhez, mint egy családi házban. Tudnunk kell azt is, hogy mi dugult el, és mit tapasztalt, mert nem mindegy, hogy a WC, a mosdó, vagy a mosogató van dugulva, esetleg a kádban vagy a zuhanyzóban lévő lefolyók.

Ha tudja, hogy mi okozta a dugulást ( például egy beleejtett tárgy) hasznos információ számunkra, és az is ha megmondja, hogy próbálta-e otthon valahogy elhárítani az dugulást, és ha igen, akkor mivel?

Ha ismerjük ezeket az információkat, sokkal felkészültebbek leszünk és így gyorsabban el tudjuk hárítani a dugulást!

Mennyi ideig tart egy duguláselhárítás?

Minden probléma más-más időintervallumban megoldható, de elmondható, hogy egy jól képzett szakember, modern eszközökkel nagyon gyorsan, akár fél óra alatt is megbirkózik a konyhai vagy fürdőszobai dugulással. A kültéri dugulások azonban több órát is igénybe vehetnek.

A dugulás okai.

A dugulások fő okai a háztartásokban használt vegyszerek, például mosó- és tisztítószerek. Nagyobb anyagok: pl. WC-guriga, nedves törlőkendők, pelenkák, ételmaradékok, haj és hajlerakódások a csatornarendszerben.

Ezek egy része sajnos elkerülhetetlen, és a kialakítástól függően időnként dugulást okoz.

Ha a csatorna kialakítása megfelelő (átmérő, dőlésszög, hosszúság), az öntisztítással hosszabb ideig tisztán lehet tartani a lefolyót, így kisebb az dugulás veszélye.

Duguláselhárítás otthon
Duguláselhárítási tippek otthoni duguláselhárításhoz. Minden vízvezeték szerelvény ki van téve az eldugult lefolyóknak. A fő bűnösök a haj, az élelmiszer, a zsír és az olaj, a szappan és más apró tárgyak. Ha azt látja, hogy egy tisztítatlan cső miatt felszáll a víz a lefolyóban, van néhány jó módszer, amelyet alkalmazhat, mielőtt hív egy vízvezeték-szerelőt.

Ha sürgős a duguláselhárítás, kérje gyors segítségünket most!

Előzze meg az dugulást otthon.

 • A mosogatóban

  Mosogatáskor mindig használjon forró vizet. Távolítsa el az ételmaradékot a tányérokról és az edényekről, hogy elkerülje az eltömődést.

 • A WC-ben

  Ecetes meleg víz kombó: Minden hónapban egyszer legalább öntsön ecetet a lefolyóba, majd öblítse le 1-2 liter forró vízzel.
  Felejtsd el a víztakarékos öblítést: többet árt, mint használ. A lefolyó nem megfelelő öblítése gyorsan duguláshoz vezethet.

!! Ne dobja be a WC-be: a nedves törlőkendőt, macskaalmot, egészségügyi betétet és egyéb ételmaradékot, mert könnyen dugulást okoz!!

A fürdőkádban – a zuhanytálcában.

Előzze meg a dugulást a fürdőkádban: Ha tehetjük a mosógép öblítését ne a kádba vezessük.
A szűrőt lehetőség szerint csak hajmosás, hajhullás és hajhullás során használjuk, mivel a szűrő a lefolyóban is lassítja az öblítés folyamatát.

A mosdóban.

A mosogató eltömődésének veszélye is nagy, mivel a lehető legtöbb szennyeződésbe kerül. pl.: haj, szappan, fogkrém, zsír és egyéb kozmetikumok
A mosdókagyló eltömődésének elkerülése érdekében használjon forró vizet a kézmosáshoz.
Könnyen előfordulhat dugulás hiába próbáltunk odafigyelni. Ne keseredj el nincs minden veszve. Bővebben olvashat a háztartási gépekről, vegyszerekről és a dugulások megelőzésének módszereiről.

Eldugult a lefolyórendszer otthonában vagy munkahelyén? A csőtörés átáztatja a falat vagy a padlót? Javítani kell a csöpögő csapot? Csatorna- és vízvezetékrendszerének kiépítéséhez, átalakításához vagy felújításához keres szakembert?
Hívjon minket bizalommal és rövid időn belül megoldást találunk problémájára!

Hogyan történik a duguláselhárítás?

Érkezéskor felmérjük a helyzetet, majd megvizsgáljuk, hogy pontosan milyen típusú dugulásról van szó, és milyen fázisban van, azaz milyen mértékű a probléma.

A dugulás gyors és zökkenőmentes megszüntetése érdekében azonnali hozzáférést kell biztosítani. Vagyis, hogy ne kelljen a pakolással vesztegetni az időt, hanem azonnal neki láthassunk a duguláselhárításnak.

Az ok feltárása és hatékony megoldása
Csatorna kamerázással (csőkamera) megkeressük a dugulást kiváltó okokat. Azt a szennyeződés csomót, amit nagy valószínűséggel csak ipari csőgörénnyel lehet megoldani.

A dugulás megszüntetése ipari csőgörény mellett nagy nyomású csatornatisztítási módszerrel is elvégezhető, ha az elzáródás mértéke úgy kívánja.

Ilyenkor a víz gyakorlatilag ki söpri az dugulást okozó szennyeződéseket, és erőteljesen megtisztítja a csatorna belsejét.

WC duguláselhárítás pumpával.
Használjuk a WC-pumpát! Amilyen egyszerű olyan praktikus segítség lehet a Wc-pumpa! A pumpának nem a tömködés a lényege, hanem a vákuum! Töltsük meg vízzel a vécécsészét, aztán hajrá! A beleesett tárgyakon azonban nem segít, sőt még nagyobb bajt dugulást is okozhat!

WC dugulás megelőzése otthon.
Forró víz és ecet: 2-3 havonta öntsön ecetet a WC lefolyójába, majd öblítse le 2-3 liter forró vízzel.
Felejtsd el a víztakarékos WC-öblítést: többet árt, mint használ. A WC-lefolyó nem megfelelő öblítése gyorsan duguláshoz vezethet.

WC duguláselhárítás otthon.
Öntsön egy csésze szódabikarbónát és egy csésze ecetet a lefolyóba. Amikor az ecet és a szódabikarbóna keveredik, természetes kémiai reakció révén buborékok keletkeznek, és fellazítják a dugulást. Körülbelül harminc perc múlva öntsön forró vizet, és ellenőrizze a szivárgást.
Ha ez nem működik, vegyük elő a WC-pumpát. Ha nincsen, egy felsmosó moppal is helyettesíthetjük.

A dugulásokat nagyrészt a WC-papír eltömődése okozza. Egy erős nyomás megszüntetheti az dugulást.

Ha többszöri próbálkozás nem történik meg, forduljon duguláselhárító szakembereinkhez.

Csatornakamerázás – Miért válasszon minket?

 • Pontos megérkezés.
 • Lelkiismeretes, precíz munkavégzés.
 • Telefonon előre leegyeztetett fix árak.
 • Több ezer elégedett ügyfél.
 • Nincs kiszállási díj, rejtett költség!
 • Munkáinkra garanciát vállalunk!

Csatorna kamerázás Budapest kerületeiben

Csatornakamerázás Pest megye településein

Kamerás csatornavizsgálat – csőkamerázás – csatornakamera képek.

5/5 - (2 votes)