KAMERÁS CSATORNAVIZSGÁLAT

Csőkamerázás

Kamerás csatornadiagnosztika – csőkamerázás helymeghatározással.

Budapesten és Pest-megyében fix árakon!

5/5
csőkamerázás

Csőkamerázás – csatorna diagnosztika.

Ismétlődő dugulása van a lefolyórendszerben? Az építési hibák okozta dugulások nehezítik meg az életét, vagy csak szeretné ingatlanában  feltérképezni  a lefolyórendszer állapotát és pontos elhelyezkedését?

Helyi duguláselhárító szakembereink professzionális gépekkel, valamint gyors kiszállással és tiszta munkával állnak rendelkezésére a hét minden napján.

Mikor javasolt a csőkamerázás.

 • A dugulás rendszeresen visszatér, pedig minden alkalommal megtisztítják.
 • A ház fala beázott, de nem forog a vízóra.
 • Idegen tárgyat ejtett közvetlenül a csőhálózatba.
 • Dugulás előtt a talaj megsüllyedt a csatorna mentén.
 • A lefolyórendszer bármely részén vizesedést tapasztal.
 • Csőkamerázással elkerülhetők a felesleges bontások

Milyen problémák észlelhetők csőkamerázás során?

 • A csatorna megfelelő lejtését.
 • A dugulások okának felderítése.
 • Süllyedés és deformációk kimutatása a csatornaszakaszon.
 • Ívek, fordulatok és idomok vizsgálata.
 • idegen tárgyak keresése a csatornahálózatban.
 • Törések és hajszálrepedések észlelése.
 • Gyökérnövekedés kimutatása.

Csőkamerás vizsgálat előnyei.

A csőkamerázás segít azonosítani a szennyvízrendszer problémáit. A csőkamera képes észlelni a csövekben felgyülemlett anyagokat, valamint a szennyeződéseket, leveleket és gyökereket.
A csőkamera tiszta és pontos képeket mutat, minden típusú erózió és repedés jelenlétét tudjuk vele lokalizálni.
Meg tudjuk határozni a probléma pontos helyét és mélységét is. A csőkamera kamerafeje jelet bocsát ki (512Hz). A dugulás helye jól látható a csőkamera képernyőjén.
Lehetőség van a felvételek felvételére és lejátszására is. Lehetőséget ad az ilyen típusú problémák újra játszására és azonosítására, ha újra találkozunk velük.
A csőkamerázás bevált, megbízható és átfogó módszer, amely növeli a munka hatékonyságát.

A kamerás csatornavizsgálat –csőkamerázás dokumentálása.

A csőkamerázás során a hibajelenséget videó- ​​és képformátumban is dokumentáljuk, amellyel az ügyfél igazolni tudja a kárt a biztosító felé.

A Csatornakamerázás során észlelt hibák, mint például a csatornaszakasz rossz lejtése, vagy benőtt gyökér, vagy csőszakasz (mészkő), amely eltömődéssel, csatorna deformációval, csőrepedéssel, csatorna elöregedéssel vagy rossz kivitelezéssel nem távolítható el. Ezt követően helyi vízvezeték szerelő kollégák vállalják az adott csőszakasz cseréjét, javítását! Legyen az bent vagy kint.

Szakembereink emellett tippekkel, tanácsokkal látják el megrendelőinket a csatornaszakasz élettartamának meghosszabbításával kapcsolatban, így minél később kell csatorna kamerázást és duguláselhárítást igénybe venniük.

Csatornakamerázás – Miért válasszon minket?

 • Pontos megérkezés.
 • Lelkiismeretes, precíz munkavégzés.
 • Telefonon előre leegyeztetett fix árak.
 • Több ezer elégedett ügyfél.
 • Nincs kiszállási díj, rejtett költség!
 • Munkáinkra garanciát vállalunk!

Csatorna kamerázás Budapest kerületeiben

Csatorna kamerázás pest megye településein

Csatornakamerázás Pest megye településein

Csatornakamerázás története

Ha belegondolunk, valóban elképesztő, hogy a vízvezeték-technika mennyit fejlődött az elmúlt öt évtizedben nagyjából. Évszázadokkal ezelőtt arra az esetre, ha egy otthon vagy vállalkozás tulajdonosának eldugult vagy elromlott a csatornalefolyója, kevés olyan megoldás volt a javítására, amely nem volt időigényes és potenciálisan drága. Abban az időben az egyetlen megoldás az volt, hogy személyesen kiásták a csövet, hogy megtudják, mi történt a probléma helyén, majd személyesen megjavították vagy feloldották az eltömődést. A legtöbb esetben az eltömődött vagy elakadt lefolyó magyarázata teljes rejtély volt, amíg nem ragad egy lapátot, és el nem kezdi az ásást.

Mára azonban minden jelentősen megváltozott.

A jobb technológiának, mint például a száloptikának és a zárt áramkörű csatorna kameráknak köszönhetően a vízvezeték-szerelő most egy lefolyó-videó-ellenőrző és helymeghatározó csatorna kamerát használhat, hogy ásás nélkül is pontosan lássa, mi történik a csatorna csövekben. Az eldugult csatornavezetékben egy rugalmas, vízálló leeresztő csatorna kameravezeték kezelésével nagy felbontású képernyőn láthatják, mi a probléma, és még azt is meg tudják határozni, hogy hol van. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebb időt, erőfeszítést és kevesebb pénzt igényel a megoldása.

A csatornakamerák nem tartoznak minden vízvezeték-szerelő cég eszköztárához, mivel viszonylag drága felszerelésről van szó.

Ha úgy dönt, hogy nem ugyanazt a céget céget bízza meg a probléma kijavítására, akkor feltétlenül kérjen másolatot a csatorna kamerával rögzített felvételekről. Ezzel a módszerrel biztosíthatja, hogy valószínűleg nem kell további kameraköltséget fizetnie annak a cégnek, aki a lefolyót javítja. Ha egy cég nem engedi meg a megrendelőnek, hogy a csatorna kamera videofelvételéről másolatot tartsanak vagy vásároljanak, akkor tanácsos máshol keresni.

Ha pontosan tudjuk, mi okozza a dugulást vagy egyéb lefolyó problémákat, időt és pénzt takaríthat meg.

csatorna, és csatorna kamerázás, és duguláselhárítás, és nyomvonal meghatározás Budapesten, és pest megyében

5/5 - (8 votes)