KAMERÁS CSATORNAVIZSGÁLAT

Csatorna kamera

Csőkamera – csatorna kamera

5/5

Csatorna Kamerás vizsgálat.

Ismétlődő dugulás van a lefolyórendszerében? Építési hibák okozta dugulások nehezítik meg napjait, vagy csak szeretné ellenőrizni a csatornarendszered állapotát és annak pontos elhelyezkedését az ingatlanán? Válassza csatorna kamerás szolgáltatásunkat!

Csatorna kamerás vizsgálat egyszerű, roncsolásmentes módja annak, hogy megtudja, mi történik a csatorna csövek belsejében.

Kit hívjon csatorna kamerás vizsgálathoz?

Ha csatorna kamerás ellenőrzésre van szüksége hívjon bizalommal. professzionális csatorna kameráinkkal kiderítjük, hogy pontosan mi okozta problémákat, kitaláljuk a legjobb megoldást ennek orvoslására, és csatornarendszere újra zökkenőmentesen fog működni.

Csatorna kamerázás újonnan vásárolt vagy használt ingatlanon.


A csatorna kamerás ellenőrzések általában nem szerepelnek az ingatlan átvizsgálás listáján!

Vizsgáltassa meg csatornarendszerét kamerás csatorna vizsgálattal, nem számít, milyen korú ingatlana van.

Függetlenül attól, hogy milyen idős, és milyen anyagból készült a csatorna vezetéke, érdemes átvizsgálni kamerás csatorna vizsgálattal a ház megvásárlásakor, vagy eladásakor. A csatorna kamerás ellenőrzés segít meghatározni, hogy milyen típusú csatornavezetékekkel rendelkezik, és annak állapotát. Sok ingatlan vásárló azt hiszi, hogy az általános lakásellenőrzés feltár minden problémát a csatornavezetékkel kapcsolatban. A legtöbb ingatlanos azonban csak azt ellenőrzi, hogy a WC-k normálisan öblítenek, a lefolyók lefolynak-e, és a víz szivárgás nélkül folyik le a csatorna lefolyóban.

csatorna kamerázás árak
csatorna kamerázás árak

Ha halogatja a csatorna kamerás ellenőrzést, későbbiekben nagyobb gondok jöhetnek elő a lefolyórendszerében. Ha a kisebb problémákat korán észleljük, időben orvosolhatjuk, mielőtt nagy költséges problémákká válnának.

csőkamerázás

Milyen hibák tárhatók fel csatorna kamerázás során?

 • Dugulások okának felderítése csatorna kamerázással.
 • Csatorna helyes lejtésének vizsgálata kamerás csővizsgálattal.
 • Csatornaszakasz süllyedések és deformációk felderítése kamerás csatornavizsgálattal.
 • Kanyarok, fordulók és idomok ellenőrzése csatorna kamerával.
 • Idegen tárgyak keresése a csőhálózatban.
 • Törések és akár kisebb hajszálrepedések felderítése csőkamerával.
 • Gyökérbenövések felderítése csatorna kamerázással Kiskunlacházán.
 • Csőátmérők lekövetése, nyomvonal meghatározása kamerával.
 • Kivitelezési hibák feltárása csőkamerával.

Kamerás csatornadiagnosztika, csatorna kamerázás Budapest és környékén, duguláselhárítás Fix Árakon.

Hogyan működik a csőkamerázás – csatorna kamerás vizsgálat?

A csatorna kamerás vizsgálat viszonylag egyszerűnek tűnik. Olyan csatorna kamera fejet kell választanunk, amely megfelel az adott cső átmérőjének. A speciálisan kialakított vízálló kamerafej egy megerősített berudaló kábellel kerül a csatornacsőbe.

Ezután a csőkamerafejet előre tolva a csatornaszakaszon feltérképezzük a csatorna állapotát és megkeressük a hibás részt. A csatorna kamera pásztázása egy nagy felbontású képernyőn keresztül követhető, amely kép és videó formájában rögzítésre kerül.

A csőkamerával készült felvételek áttekintése után feltárjuk a probléma gyökerét, és megoldást javaslunk a csőszakasz javítására.

Csőkamera – ingatlan csatorna kamerás ellenőrzése.

Miért érdemes csatorna kamerás diagnosztikával átvizsgálni a csatornáját lakásvásárlás előtt? A vásárlók gyakran figyelmen kívül hagyják a lefolyórendszer ellenőrzését új otthonuk vásárlása előtt. Gyakran feltételezik, hogy az ingatlan átvizsgálása magában foglalja a csatorna állapotának ellenőrzését is. Sajnos ez 99%-ban elmarad. A csatornavezeték kamerás átvizsgálása nem szerepel a tipikus lakásellenőrzési listán.

Az egyetlen módja annak, hogy otthonában megtudja ennek a legfontosabb rendszernek (csatornának) a valódi állapotát, ha külön kamerás csatornavizsgálatot ütemez be egy tapasztalt cég legmodernebb berendezésével.

A csatorna javítása rendkívül költséges lehet. A kérdés a következő lehet: „Szükségem van egy csatorna kamerás tesztre lakásvásárlás előtt? ”. A válasz igen !. Az ingatlan ellenőrző listának a csatorna felügyelet kötelező részét kell képeznie bármely ingatlan vásárlásakor vagy eladásakor. Ha azt fontolgatja, hogy milyen ellenőrzéseket kell elvégeznie egy ingatlan vásárlásakor, ne hagyja figyelmen kívül a csatorna felülvizsgálatát. Valójában a kameracsatorna ellenőrzése az egyik legfontosabb otthoni ellenőrzési tipp az ügyfelek számára. A csatornák idővel történő ellenőrzése olcsóbb, mint a későbbi javítás. Miért költsünk több pénzt javításra, ha egy egyszerű csatorna kamerázással elkerülhető lett volna?

Csatorna kamerázás Budapest és környékén , csőkamerás vizsgálat , duguláselhárítás, nyomvonal meghatározás 

Csatorna kameráról:

A csatorna kamerázás – kamerás csatornavizsgálat gyorsan azonosítja, mi a probléma és hol található. A csatorna kamera meghatározza, hogy milyen messze van a dugulás, míg a rádiófrekvenciás szonár transzponder helymeghatározó műszer lehetővé teszi a felszini vevő számára, hogy rögzítse annak földrajzi helyét. Ha a dugulás egy egyébként megbízható jól kivitelezett csatorna rendszeren belül van, fizikailag eltávolítható ipari duguláselhárító géppel, csőgörénnyel, vagy nagy nyomású Woma-val. Ez a legolcsóbb javítási módszer.

A kamerás csatornavizsgálat során feltárt hibák, mint például: rossz kivitelezés során épített csatorna szakaszok, elöregedett csövek, eldeformálódott vagy eltört csatornáknál, csak egy megmentési módszer létezik: A teljes veszélyeztetett csatornát ki kell ásni, hogy a vízvezeték szerelők visszaállíthassák a csatornacsövek üzemképes állapotát, ami sokszor több száz ezer forintba is kerülhetnek! Ingatlan vásárlásnál mindenféleképpen végeztessen el egy csatorna kamerás vizsgálatot.

Csatornadiagnosztika – csatorna kamerázása ingatlan vásárlás előtt.

Ingatlan vásárlóként a csatorna kamerás vizsgálat nyugalmat biztosít a vásárlás során.

A legtöbb csatornavezeték rendszeres karbantartást igényel, amit a legtöbb ingatlan tulajdonos figyelmen kívül hagy. A probléma felfedezésének ideje, nem azután van, hogy megvette az ingatlant, hanem a csatorna kamerás ellenőrzési szakaszban. Ez időt ad a megoldás megtárgyalására, mielőtt az ön problémája lesz.

Új otthon vásárlásán gondolkodik Budapest és Pest-megyében? Tekintsen ránk, mint a legjobb választás, és lépjen kapcsolatba velünk még ma, és ütemezzen be egy kamerás csatornavizsgálatot.

Miért kell szerepelnie a csatorna kamerás vizsgálatnak az ingatlan vásárlás ellenőrzési listáján?

Azt mondják a tavasz és a nyár az ingatlantranzakciók csúcsideje, és egyes ingatlan vásárlók az új otthonukba való beköltözésük után hamarosan csatornaproblémákkal szembesülnek. Az elmúlt nyáron több ügyfelünk is volt, akik nemrégiben vásároltak ingatlanokat, és hamar csatorna problémákba ütköztek.

Célszerű a kamerás szennyvízcsatorna vizsgálatot az általános ingatlanellenőrzéssel egy időben végezni!

FONTOS: A kamerás csatornavizsgálat – csatorna kamerázás segítségével elkerülheti, hogy olyan ingatlanba  fektessen, amelynek komoly problémái vannak a csatorna rendszerével

Csatornakamerázás – Miért válasszon minket?

 • Pontos megérkezés.
 • Lelkiismeretes, precíz munkavégzés.
 • Telefonon előre leegyeztetett fix árak.
 • Több ezer elégedett ügyfél.
 • Nincs kiszállási díj, rejtett költség!
 • Munkáinkra garanciát vállalunk!

Mikor javasolt a lefolyó csatorna kamerázása – kamerás csatornavizsgálata?

 • A dugulás rendszeresen visszatér, hiába tisztítják ki minden alkalommal.
 • Ázik a fal, és nem forog a vízóra.
 • Idegen tárgyat ejtett a csőhálózatba.
 • Besüppedt a talaj a csatorna mentén.
 • A teljes csatornahálózat bármelyik részén vizesedést tapasztal.
 • Szeretné megvizsgáltatni a csatornarendszere állapotát, és pontos helyét.

Csatorna kamerázás Budapest kerületeiben

Csatorna kamerázás pest megye településein

Csatornakamerázás Pest megye településein

Csatornakamerázás története

Ha belegondolunk, valóban elképesztő, hogy a vízvezeték-technika mennyit fejlődött az elmúlt öt évtizedben nagyjából. Évszázadokkal ezelőtt arra az esetre, ha egy otthon vagy vállalkozás tulajdonosának eldugult vagy elromlott a csatornalefolyója, kevés olyan megoldás volt a javítására, amely nem volt időigényes és potenciálisan drága. Abban az időben az egyetlen megoldás az volt, hogy személyesen kiásták a csövet, hogy megtudják, mi történt a probléma helyén, majd személyesen megjavították vagy feloldották az eltömődést. A legtöbb esetben az eltömődött vagy elakadt lefolyó magyarázata teljes rejtély volt, amíg nem ragad egy lapátot, és el nem kezdi az ásást.

 
A csatornakamerák nem tartoznak minden vízvezeték-szerelő cég eszköztárához, mivel viszonylag drága felszerelésről van szó.

Ha úgy dönt, hogy nem ugyanazt a céget céget bízza meg a probléma kijavítására, akkor feltétlenül kérjen másolatot a csatorna kamerával rögzített felvételekről. Ezzel a módszerrel biztosíthatja, hogy valószínűleg nem kell további kameraköltséget fizetnie annak a cégnek, aki a lefolyót javítja. Ha egy cég nem engedi meg a megrendelőnek, hogy a csatorna kamera videofelvételéről másolatot tartsanak vagy vásároljanak, akkor tanácsos máshol keresni.

Ha pontosan tudjuk, mi okozza a dugulást vagy egyéb lefolyó problémákat, időt és pénzt takaríthat meg.

5/5 - (3 votes)