KAMERÁS CSATORNAVIZSGÁLAT

Csatorna kamerázás árak

Csatorna kamerázás árai Budapesten és környékén

Mennyibe kerül a csatorna kamerázás?

A csatornakamerás ellenőrzés 30-100 ezer forint között mozog, addig az országos átlag 30-60 ezer forint, ez nem tartalmaz mást, mint a csatorna kamerás ellenőrzés költségét. Ha a csatornakamerás feltárás során valamilyen megoldást igénylő problémák adódnak, legyen az egy normál dugulást okozó
nedves törlőkendő használata, vagy a WC-k helytelen használata öblítés szempontjából, idegen tárgyak kerültek a WC-be, vagy a csatornacsövekbe benőtt fagyökér, amely komoly csőtörést és szivárgást okozhat,
ennek a javításért külön kell fizetni.

Csatorna kamerázás árak, ha magunk akarjuk házilag megoldani.

A csatornakamerás vizsgálatot saját maga is elvégezheti otthon, de magas költségekkel kell ezzel is számolni.
Ha megszeretné vásárolni egy közép kategóriás csatornavizsgáló műszert, 1.000 000 és 2.000 000 forint közötti összeget kell fizetnie.
A magasabb költségbe beletartoznak a professzionális minőségű kameraberendezések, valamint a nagy felbontású képernyő és a nyomvonalmeghatározó eszköz.
Ha az olcsóbb modelleket vásárol, nem számíthat jó képminőségre, és önbeálló funkciókra, valamint hosszú berudaló kábelre. 

A csőkamerás csatornavizsgálatot érdemes tapasztalt szakemberre bízni, aki nagy rutinnal rendelkezik a kamerás csatornavizsgáló műszerek kezelése terén.

csatorna kamerázás árak

Milyen tényezők befolyásolják a csatorna kamerázás árait?

A csatorna kamerás vizsgálat árak akkor változnak az ön területén érvényes áraktól ,
ha egy csőkamerás ellenőrzést egy szolgáltatáscsomagban vásárolta meg. Másik tényező hogy mennyire hozzáférhető a csatorna, és a vizsgálati pontok, a cső hosszától, amelyet a csatornakamerának fel kell fedeznie. A szolgáltatáscsomagok a csatornarendszerek karbantartásának és élettartalmának maximalizálásának nagyszerű módja. Általában többet kell kifizetnie egy csőkamerás vizsgálatért, ezután vízvezeték-szerelőt kell kihívnia, aki külön tisztítást és javítást végez.

Cégünk a duguláselhárítás és csatorna karbantartási csomag részeként kamerás csővizsgálatot is kínálunk. Bizonyos javításokat is tartalmazhatják az árak. Még ha többet is kell fizetnie egy szolgáltatási csomagért, kevesebbet fog a végén költségként kiadni, mintha külön-külön hívna ki erre megfelelő szakembereket.

Csatornakamerázás – Miért válasszon minket?

  • Pontos megérkezés.
  • Lelkiismeretes, precíz munkavégzés.
  • Telefonon előre leegyeztetett fix árak.
  • Több ezer elégedett ügyfél.
  • Nincs kiszállási díj, rejtett költség!
  • Munkáinkra garanciát vállalunk!

Csatorna kamerázás árak Budapest kerületeiben

Csatorna kamerázás árak pest megye településein

5/5 - (2 votes)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük