0
(0)

Duguláselhárítás Csömör

Duguláselhárítás Csömör és környékén rejtett költségek nélkül!

Duguláselhárítás Csömörön falbontás nélkül

Professzionális eszközökkel, pontos és tiszta munkával garantáljuk a problémamegoldást!

Munkáinkra 1 hónap garanciát vállalunk.

Mikor érkezünk ki? Duguláselhárítás Csömör 1 órán belül!

Duguláselhárító Csömöri szakembereink egy-két órán belül megérkeznek a helyszínre. Ezt követően áttekintik a rendszert és meghatározzák a dugulás helyét, majd kiválasztják és üzembe helyezik a megfelelő duguláselhárító gépet.

A legkorszerűbb eszközökkel gyorsan, tisztán, és bontás nélkül eltávolítjuk az eltömődéseket, lemossuk a csőszakaszokat, majd ellenőrizzük a hibátlan áramlást. Egy tiszta és jól működő rendszert adunk át a megrendelőnek az esetlegesen keletkezett legapróbb szennyeződések eltávolítása után.

Fontos! Ha már kialakult a dugulás, kérjük, ne késlekedjen a megoldással, mert minél később hívnak profi duguláselhárítót, annál komolyabb lesz a dugulás, amelyet szakemberrel kell elhárítani, így a várható költség növekedhet. Ehelyett próbálja megakadályozni a dugulások kialakulását, weboldalunkon rengeteg tippet és trükköt, hasznos tanácsokat olvashat. Honlapunk duguláselhárítás házilag menü pontjában számos bevált praktikát kínálunk az otthoni korai kis dugulások megszüntetésére.

WC duguláselhárítás Csömör

Duguláselhárító szakembereink Csömör és környékén WC duguláselhárítást kizárólag csak professzionális gépekkel végeznek. A WC-dugulások fő okai: vízkő a WC-ben, nedves törlőkendők és idegen tárgyak bejutása a WC-be. A rosszul kiépített csatornarendszer miatt is fennállhat a dugulás. Ne spóroljon a megfelelő víz öblítéssel: A túl sok WC-papír, kevesebb öblítés duguláshoz vezethet. A mai víz takarékos WC-tartályokat úgy tervezték, hogy néhány öblítéssel eltávolítsák a WC tartalmát. A WC-tartály helyes öblítési mennyisége 6-10 liter között van! Kipróbálhatja otthon a pumpás megoldást és a dugulásgátló szereket, de a legtöbb esetben nem oldják meg a makacs dugulást.

Wc duguláselhárítás Csömör
Wc duguláselhárítás Csömör

Mosogató és mosdó duguláselhárítás Csömörön

Duguláselhárítással foglalkozó Csömöri szakembereink a mosogatók és mosdókagyló duguláselhárítását R600 ipari csőgörénnyel, és további professzionális gépekkel, és műszerekkel végzik. 

Duguláselhárítás Csömör és vonzáskörzetében bontás nélkül fix árakon. Mosogató és mellékhelyiség duguláselhárítási munkáinkra egy hónap garanciát vállalunk.

Az eltömődött WC-k mellett az eltömődött mosdókagyló és WC az egyik leggyakoribb probléma. Az okok között szerepel többek között a kis átmérőjű lefolyócsövek rossz lejtős kialakítása, a csőszakaszok sok töréspontja, valamint a víz takarékos mosogatógépek használata. Ha az ételmaradékot, zsírt és egyéb konyhai hulladékot leönti a mosogatóba, az zsírosodást és eltömődéseket okozhat. A mosogató lefolyójában lerakódó zsír és vízkő keverék hosszabb szakaszokon komolyabb és tartósabb dugulásokat okozhat!

Komoly dugulások megelőzése rendszeres ellenőrzéssel: duguláselhárítók Csömörön

Nagyon fontos, hogy időnként kérjen állapotfelmérést! Rendszeresen ellenőriztesse a lefolyócsövek állapotát. Ezzel elkerülhető az esetleges későbbi komoly dugulások. Az ellenőrzések mellett mindig gyakorlati és naprakész tanácsokat adunk, amelyek betartásával elkerülhető a súlyosabb és problémásabb dugulás a lefolyó vagy csatornarendszerében.

Egyéb szolgáltatásaink Csömörön

 •  Duguláselhárítás Csömör területén, és környékén.
 • Kamerás csatornavizsgálat Csömör.
 • Csőkamerázás Csömörön.
 • Csatorna kamerázás Csömör.
 • Csatorna duguláselhárítás Csömör.
 • Mosogató duguláselhárítás Csömör.
 • Gyökértelenítés Csömör.
 • Nyomvonal meghatározás Csömör. 
 • Spirálos duguláselhárítás Csömör.
 • Dugulások elhárítása olcsón Csömörön.
 • Csömöri dugulás elhárítás
Duguláselhárítás csömör
Duguláselhárítás csömör

Mennyibe kerül a dugulás elhárítás?

Wc duguláselhárítás Csömörön és Árak
A WC-ket könnyen el lehet dugítani öblítő papírtörlővel, nedves törlőkendővel, fogselymekkel, kutyajátékokkal, macskaalommal stb.
A WC-lefolyók gyakran sérülékenyek, ezért a legtöbb esetben a boltban lévő duguláselhárító szerek nem segítenek.
Ha a duguláselhárítást egy duguláselhárítóra bízza, az átlagosan körülbelül 30 000 forintba kerül.
Ha a WC nem megfelelően van felszerelve: Ha a WC beton alapra van helyezve, gyakran előfordul, hogy ilyenkor a WC-t el kell törni, számítani kell az új WC beépítés költségére, illetve az anyag árára.
A vízvezeték-szerelők fizetése változó.

WC duguláselhárítás ára

A WC duguláselhárítás csömörön 18.000 Ft-ba kerül, ha az eldugult wc professzionális tisztító pumpával eltávolítható.

WC eltávoltásánál tapasztalt öregedő, változó anyagok, pl.: gumi, csatlakozó csövek, alapmunkák kotrással együtt: 35.000 Ft.

Ha hosszabb időt töltünk egy nagyobb dugulás helyén, akkor magasabb lesz az ár: 40 000 Ft.

Szélsőségesebb esetekben, amikor nincs hozzáférési pont, van egy átjáró, amely részben be van mélyedve, és a törmelék elzárja, és az elzáródás megszüntetésének egyetlen módja az ásás. Vízvezeték-szerelőink a helyszínen előre értesítik Önt a munka- és egyéb anyagköltségekről! Abban a ritka esetben, amikor a WC a cementágyba van beágyazva, sajnos ez a probléma csak a WC széttörésével és új vásárlásával oldható meg.

Mosogató duguláselhárítás ár Csömör

Mosogatók és mosdókagyló duguláselhárítás árai: 15.000 Ft-tól 30.000 Ft-ig. 15 000 Ft, ha a dugulást szifon szétszereléssel, tisztítással, vagy professzionális szivattyúval szüntetik meg

A magasabb ár az anyagok elöregedésének és a mosogatószifon eltávolítása során felmerülő cserék munkaerőköltségének köszönhető, mint például a szifonok és lefolyók javítása vagy cseréje.

A duguláselhárítás költsége mindig helyenként változik, de az olcsó alternatívák elkerülésével és a professzionális szerviz mellett garantáltan pénzt és időt takaríthat meg hosszú távon, így ha problémája van, mielőbb kérjen vízvezeték-szerelőt .

Dugulás oka


Az eltömődés fő oka a háztartási vegyszerek, például tisztítószerek és tisztítószerek. Nagyobb anyagok: például higiéniai cikkek, WC-papír, nedves törlőkendők, pelenkák, ételmaradékok, haj, szőrlerakódások a csatornahálózatban.

Sajnos ezek egy része elkerülhetetlen, és a tervezésből adódóan néha eldugult csatornákhoz vezet.

Az öntisztulás, ha a lefolyók megfelelően vannak kialakítva (átmérő, lejtő, hossz), hosszabb ideig tisztán tartja azokat, így kisebb az eltömődés veszélye.

Kamerás csatornavizsgálat – csőkamerázás Csömörön

Videós csatornavizsgálatok Csömör és környékén professzionális eszközökkel! Kamerás csatornavizsgálat szolgáltatást rendelt mert a dugulás folyamatosan visszatér?, és hosszú ideje nem oldotta meg a problémát? Ok Háttér – A legtöbb esetben a csatornaelzáródást csatornarepedések, törött csatornaszakaszok, gyökérnövekedés, rossz csatornalejtés vagy nem megfelelő építés okozzák. Csak a dugulás felszámolása után végezhetünk kamerás csatornavizsgálatot, így tiszta és pontos képet kaphatunk arról, hogy mi történik a csövekben – az elzáródás okáról. Kamerás csatornavizsgálattal elkerülhető a felesleges bontás! Csömöri duguláselhárító kollegáink a hét minden napján vállalják a csatorna videós átvizsgálását.

Duguláselhárítás Csömör
Rate this post

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.